Äntligen regn

Torrt, torrt, torrt, men äntligen kommer lite regn här i Stockholm. Men behövs mängder mer.
Mitt liv har förändrats sen jag sist skrev. Hinner sällan skriva numera och har egentligen inte känt något enormt behov heller.
Men idag känner jag mig låg. Kanske är det vädret?
Jag har skaffat mig en bästis! Hon heter Cessna och är 8 månader. En liten blandras mellan pudel och mellanspets. En riktig stjärna på alla punkter! Älskar henne på så många sätt. Är glad att jag tog det beslutet.
Vet inte om jag hade tagit hem Fabel sist jag skrev. Men det har jag. Min fina lilla shetlandsponny som jag fött upp. Han är fantastiskt! Har hjälp 3 ggr/vecka med honom. Varken orkar eller hinner annars. han rid 2-3 ggr av dessa tillfällen. Man kan tror att han aldrig gjort annat än att ha ryttare på sig. Helt magiskt duktig och snäll!
Hur mår jag då? Jag mår okej, får man nog säga. Är tillbaka på Lidingö o jobbar vilket känns skönt. Snart är har jag varit singel i ett år. Har jag läkt ihop? Nej, långt ifrån färdigt. Jag önskar fortfarande att jag skall vara singel i eviga tider. är nog inga bekymmer att vara det. Inte så attraktiv på nån singelmarknad direkt ;) Småtjock 36åring med depressiva inslag som är djurälskare. Nepp, ensam är stark.
R och hans "bästis" A, är ute o reser ihop nu. Kul för dem. R har nämnt det under alla år, så kul att han äntligen får åka med sin favoritperson i världen. Försöker att inte tänka på det, men det tär på mig. Kan inte komma över de negativa känslorna. Otillräcklig. Oförtjänt av att älskas. Omöjlig att älska. Tråkig. Fet. Jag är som en tonåring i mitt tänk, jag inser det. Urfånig! Usch för mig. Väx upp nån gång!

RSS 2.0