Ojojoj..så mycket känslor!

Jag är sådär nästan löjligt lycklig. Jag är just nu en sån som folk stör sig på för att går och ler helt för mig själv. Tokigt kär, irriterande kär. Tokigt lycklig.
Det är alla hjärtans dag. Min kära vackra pojke är sjuk, förkyld och halsont. Vi skulle inte ha setts. Men han frågar ändå om jag vill komma över och se en film, vilket jag inte kan motstå. Jag hade gjort ett halvfånigt kort till honom, och köpt fin choklad, jag vet ju att han älskar det. Jag lyckades även säga en mindre genomtänkt sak till kassörskan då jag köpte chokladen.
 
"-Hej, jag skulle vilja plocka ihop lite åt min pojkvän, han älskar allt som innehåller alkohol!
 
Insåg först då jag satt i bilen igen vad det var jag just sagt till kassörskan. Hahaha! Glömde detaljen att det var choklad med alkoholsmak som var grejen och inte alkohol generellt.
 
Överlämnar kort och choklad då jag kommer innanför dörren. Vi kramas en bra stund, såå härligt att träffa honom igen. Kliver och på köksbordet står en fantastisk temugg med fat, i turkost, med lite rosa blommor och fina fåglar på. Jag älskar ju Indiskas muggar. Den här kommer jag älska extra mycket. Brevid muggen står en liten rund ask. Han säger kvickt att det inte är något han köpt ,utan nåt han bara lagt i. Jag öppnar, och i asken ligger några dumlekolor, och en nyckel till hans lägenhet med en röd rosett på! Han säger att hans flickvän ska ha en nyckel till hans lägenhet.
Det finns absolut ingeting som hade kunnat göra mig gladare. Han släpper verkligen in mig! Det känns så fantastiskt. Jag bara ler och ler.
Att vi har haft det som vi haft det gör det här extra värdefullt. Jag tror jag har lärdomar från den tiden jag kommer att ha med mig hela livet, avgörande lärdomar. Att älska så mkt mycket jag kan medan jag kan, imorgon kanske jag inte kan längre. Då det var så struligt förut, kände jag så ibland. Att jag älskade honom så otroligt mkt, och försökte visa det, för jag visste inte om jag fick lov att ge kärlek dagen därpå. Inte få lov att ta emot den kärlek som betyder så mycket för mig.
Jag hoppas innerligt att jag aldrig skall ta det för givet, aldrig ta honom för givet, att jag ska lyckas ge så mycket som jag får, att kunna älska tillräckligt. Det finns ingen som har fått mig att känna så starkt. får mig att gråta av lycka för att det är så vackert. Så perfekt. Jag gjorde det idag. Triggades igång av en film vi såg, den var bra, med ett fint och tänkvärt slut. Jag grät en stund, men det var glada tårar. Så lycklig. Det där kan vara det mest romantiska något gjort för mig. :)

RSS 2.0