Bostad sökes!

Jag är vilsen.. så vilsen som man kan vara känns det som. Jag har nog nån form av identitetskris som vägrar ta slut.. Jag vet inte vem jag är, vart jag är på väg. Nu vet jag heller inte vart kjag ska bo, vilket inte gör precis någonting lättare.
Den sista januari har jag ingenstans att bo.. andrahandskontraktet går ut, och jag inte hittat nåt nytt.
Jag vill inte vara inneboende i ett rum hos någon.. Vill helst inte hyra en möblerad andrahandslägenhet. Jag vill inte förlänga restiden till mitt jobb som idag är ca 1,5 timme enkel väg. Jag skulle vilja, och jag tror jag behöver, något som är MITT! Som jag kan forma, och verkligen göra till mitt. men det är svårare än man tror. Jag har möjlighet att köpa, men det är inte mycket som säljs i den prisklass jag fixar. Så det finns inte många vägar att gå känns det som..
 
Jag är vilsen. Vet inte hur jag ska beskriva mig själv. Jag är liksom ingenting. Förut var jag iaf en som hade stort intresse för hästar och hundar, och var bra på att träna dem. Visst, jag har intresset, men det är inget jag utövar. Som jag längtar efter att ha en hund igen. En hund jag skall träna till vård/terapihund.
Jag jobbar som arbetsterapeut, jag älskar mitt jobb. Jag har inget större intresse/hobby som gör mig till "något".
Jag vet inte ens om jag längre är den postiva människa alla såg mig som förut.
 
Jag har en kille som inte är min pojkvän.. som jag inte har nåt förhållande med..  som jag tillbringar galet mycket tid med. fast det kommer aldrig blir "på riktigt". Fast det är högst "på riktigt" då jag är där. Jag måste ta mig ur svackan jag är i, det måste bli bättre, JAG måste bli bättre..
Jag måste hitta en bostad..

RSS 2.0